Laszlo Balint pleacă de la Universitatea Craiova după 7 meciuri

Laszlo Balint, antrenorul adus să îl înlocuiască pe Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică a Universităţii Craiova, negociază rezilierea contractului, susţin surse din presa centrală. Despre un ultimatum dat antrenorului s-a scris mult în ultima perioadă dar acesta era legat de victoria din meciul cu FCU, pe care Balint a obţinut-o.

Universitatea Craiova a învins-o pe rivala FCU Craiova în etapa a 4-a din SuperLiga, scor 2-1, însă jocul prestat de către elevii lui Laszlo Balint a lăsat de dorit.  Chiar dacă Laszlo Balint spera să scape de demitere după ce a câștigat derby-ul din Bănie, oficialii Universității Craiova și-au pierdut răbdarea cu el.

După ce Sorin Cârțu a anunțat în emisiunea ProSport Special că viitorul lui Laszlo Balint pe banca oltenilor e pus sub semnul întrebării și a lăsat să se înțeleagă că se va renunța la serviciile acestora, oficialii din Bănie au început deja negocierile pentru a-i rezilia contractul antrenorului în vârstă de 43 de ani. Conform OrangeSport, Laszlo Balint și oficialii echipei din Bănie negociază rezilierea contractului, iar cel care este favorit să preia banca tehnică a oltenilor după plecarea acestuia este chiar Mirel Rădoi, antrenor dorit de Mihai Rotaru și în trecut la formația din Bănie.

Vizualizări: 1,099

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: