În miez de noapte, Mirel Rădoi a bătut palma cu Mihai Rotaru

Mirel Rădoi a bătut palma cu Mihai Rotaru, a anunţat luni noaptea publicaţia Playsport. Fostul selecționer ar deveni cel mai scump antrenor angajat vreodată în Bănie.

Victoria din derby-ul Craiovei a fost insuficientă pentru ca Laszlo Balint să-și mai păstreze locul pe banca oltenilor. Conform Playsport patronul Mihai Rotaru s-a înțeles deja cu Mirel Rădoi pentru ca fostul selecționer să preia imediat frâiele echipei: ”Lucrurile sunt clare, au căzut de acord asupra tuturor detaliilor, au trecut inclusiv peste obstacolele care au blocat venirea lui Rădoi încă din startul sezonului”. Prin urmare, au bătut palma pentru toate aspectele relevante. Astfel, Mirel Rădoi ar urma să semneze un contract pe doi ani, cu un salariu de 17.000 de euro pe lună, cu 4.000 de euro peste ceea ce câștiga Balint. Ar fi cu 3.000 de euro mai puțin decât ce încasa Mirel ca antrenor al naționalei mari: 20.000 euro lunar, a mai informat sursa citată.

Rădoi va veni și cu câțiva oameni din staff: secundul Mihăiță Ianovschi, preparatorul fizic Horațiu Baciu și antrenorul portarilor, Robert Tufiși. De asemenea, i-ar păstra din actuala echipă tehnică pe Ionuț Stancu și Vergil Andronache.

Vizualizări: 1,897

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: