Cu pușca și sabia pe un teren agricol. Împușcat de polițiști!

Întâmplare bizară luni, la Peștișani, în județul Gorj. Polițiștii au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că, pe un teren agricol, se află un bărbat care are asupra sa o pușcă de vânătoare și o sabie.

"La fața locului au fost direcționați polițiști din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgu Jiu, care au efectuat verificări în zona împădurită, fiind însoțiți de paznicul de vânătoare și apelant, context în care au depistat persoana în cauză, care nu s-a spus somațiilor de a arunca sabia, aceasta încercând să atace paznicul de vânătoare, fără să-l lovească, cât și autovehiculul acestuia, fapt pentru care bărbatul a fost somat", a transmis IPJ Gorj.

Bărbatul nu s-a supus somației, ci a devenit agresiv față de unul dintre agenții de poliție, pe care l-a amenințat cu sabia, fapt pentru care celălalt agent de poliție a executat două focuri de armă în plan vertical, iar agentul de poliție amenințat, văzând că pericolul este iminent asupra vieții și integrității sale corporale, a executat foc cu arma din dotare asupra bărbatului, în zona piciorului drept.

S-a procedat la identificarea bărbatului, de 44 de ani, din comuna Peștișani, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"La locul producerii evenimentului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul IPJ Gorj, pentru efectuarea cercetării la fața locului, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și amenințare, cauza fiind preluată de către Parchetul de pe lângă Judecatoria Municipiului Târgu Jiu, pentru continuarea cercetărilor", a mai precizat IOJ Gorj. (A.A.)

actualizare: Din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul nu avea asupra lui și pușcă, așa cum a fost sesizarea la 112, ci doar sabia.

Vizualizări: 4,420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: