"Mascat" călcat de colegi, din greșeală. Confundat cu clanul Duduianu!

Șeful Poliției Române a declanșat un control care vizează Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei, structură care a coordonat intervenția de la perchezițiile efectuate miercuri la casele membrilor clanului Duduianu.

Motivul: mascații de la trupele speciale au fost trimiși, în mod greșit, la casa unui coleg de la SIAS, în loc să meargă la unul dintre imobilele vizate de acțiune, au precizat surse din Poliție pentru g4media.ro.

Acasă era doar mama polițistului, au mai spus sursele. Cele două adrese erau aproape identice, doar că una dintre case era localizată pe strada, iar cealaltă pe intrarea cu același nume. ”Este inacceptabilă confuzia pentru că există o normă internă care te obligă, în astfel de operațiuni, să faci recunoaștere înainte să te duci în acțiune!” au explicat sursele.

Serviciul Omoruri este condus de Radu Gavriș. Numele acestuia a mai apărut în spațiul public când fostul ministru Carmen Dan a încercat să îl înlăture din funcție, după ce a criticat dur modificările la Codurile Penale.

Vizualizări: 1,740

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: