Gorjeanul acuzat pe nedrept de crimă s-a sinucis

Un gorjean din comuna Bărbătești, care a fost acuzat acum câțiva ani de crimă, și-a pus capăt zilelor, cel mai probabil pe fondul depresiei. În 2013, acesta a stat nouă zile în arest preventiv, fiind acuzat de crimă, în baza unor mărturii mincinoase ale unor femei din comună. Detectorul de minciuni a fost în favoarea gorjeanului, dar acesta nu a reușit să mai fie același om, după acuzațiile nedrepte care i s-au adus.

Bărbatul a fost găsit spânzurat în cursul zilei de miercuri. "La data de 12 august a.c., un bărbat de 53 de ani, din comuna Bărbătești, a fost găsit spânzurat în pădurea din apropierea locuinței. Cadavrul nu prezenta urme de violenţă la nivelul capului, trunchiului sau membrelor, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a transmis IPJ Gorj.

Constantin Mornea a fost acuzat de moartea unui vecin, acesta murind cel mai probabil lovit de o mașină al cărei șofer a fugit de la locul faptei. Două femei cu patima alcoolului l-au acuzat pe Mornea, acesta stând câteva zile în arest până a se dovedi că nu a fost nimic adevărat.

Bărbatul s-a plâns mereu că, după această pățanie, a fost părăsit de familie și de prieteni, a fost privit ca și cum ar fi un criminal, ba la un moment dat a și fost bătut de un vecin care nu credea că este nevinovat. (A.A.)

Vizualizări: 6,577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: