Cu șarpele în mașină, zeci de kilometri!

Experiență de neuitat pentru un șofer din Gorj, care a avut un pasager nedorit în mașina cu care a venit de la Vladimir la Târgu Jiu. Bărbatul nu și-ar fi dat seama că are un șarpe în zona portbagajului dacă nu l-ar fi claxonat mai mulți șoferi din trafic atunci când a ajuns în municipiu. Oamenii au încercat să îi atragă atenția și chiar au reușit lucrul acesta, Nicu Hoagă povestind că nu s-a speriat atunci când a văzut șarpele, dar a rămas uimit de cele întâmplate.
„Ceilalți șoferi mă claxonau și îmi arătau zona din spate a mașinii și atunci am decis să trag pe dreapta să văd ce se întâmplă. Era un șarpe cu capul scos afară, în zona spoilerului, dar nu cădea de acolo. M-am dus repede la o spălătorie care era în zonă și nici nu am știut la băieți cum să le zic la început, dar, în cele din urmă, am considerat că e mai bine să le spun despre ce e vorba decât să se sperie. Au dat cu jetul de apă vreo două minute și au reușit să îl scoată de acolo de unde era, după care l-am omorât”, spune bărbatul, bucuros că șarpele nu a intrat în contact cu vreun copil sau chiar și un adult care are fobie de așa ceva.
Nicu Hoagă nu știe de unde și de când are șarpele în mașină, dar crede că acesta ar fi putut urca în autoturismul său în timp ce îl avea parcat în fața Primăriei Vladimir, acolo unde bărbatul și lucrează. „E multă iarbă acolo în zonă, mai ales după ploile astea și cred că acolo s-a urcat la spoiler. Nu știu nici eu exact, dar bine că s-a terminat cu bine. Interesant este că am mers cu el atâta drum și nu a căzut”, mai spune șoferul.

Vizualizări: 1,334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: