Gabriel Giorgi, amenințat cu plângeri penale

Atmosferă tensionată între directorul Minprest și doi foști membri în Consiliul de Administrație al societății. Gabriel Giorgi este amenințat cu plângeri penale pentru că nu le-a acordat ultimele indemnizații. În timp ce directorul susține că a oprit banii pentru că așa au decis acționarii Minprest, foștii săi șefi anunță că vor cere indemnizațiile în instanță.

Șeful Minprest Serv Rovinari, Gabriel Giorgi, a vorbit despre acest subiect la Radio Accent. A refuzat să spună care sunt persoanele care vor să-i facă plângeri penale: „Mă amenință acum niște foști membri de Consiliu de Administrație că îmi fac plângere penală. Devine plictisitor dacă nu ar fi această activitate. Sunt două persoane care au fost în componența CA, nu le dau numele că nu merită, care, tot timpul când noi întâmpinam dificultăți financiare și nu apucam să dăm banii la oameni, făceau un scandal monstru și spuneau: Pe noi nu ne interesează, nouă să ne dați banii. Avem noi nevoie de bani acum”.

Cei doi foști membri din Consiliul de Administrație vor să-și dispute în instanță ultimele indemnizații. Gabriel Giorgi, de partea cealaltă, le transmite că nu vor primi banii, iar decizia nu este a sa. „Era vorba de caracterul oamenilor. Acei oameni acum îmi fac amenințări cu plângeri penale, dat în judecată, că ultimele indemnizații nu le-au fost acordate cu toate că există o hotărâre AGA, care nu ține de mine, că trebuia să le opresc banii respectivi pentru că au avut ceva probleme. Te doare mintea! Pe mine mă deranjează caracterul oamenilor care amenință acum cu plângeri penale. Genul acesta de amenințări efectiv mă amuză când știu că unul e economist și unul e jurist”, a mai dezvăluit Giorgi.

Vizualizări: 2,067

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: