Reparaţii parţiale în carierele CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia organizează licitaţie deschisă într-o singură etapă pentru atribuirea contractului privind efectuarea de reparaţii mecanice parţiale la utilajele aparţinând carierelor din cadrul Direcţiei Miniere. Valoarea maximă pusă la bătaie este de 13 milioane lei, iar cea minimă, de 7 milioane lei. Acordul-cadru se va încheia pe o perioadă de 12 luni.

Firmele interesate pot depune oferte până pe data de 30 septembrie, ora 15:00. Utilajele din carierele miniere au mare nevoie de lucrări de reparaţii şi întreţinere, în ultimii ani fiind alocaţi prea puţini bani pentru asemenea investiţii.

„Utilajele lucrează sub cerul liber, fiind expuse agresiunilor tuturor factorilor de mediu specifici acestei activităţi (ploi, variaţii de temperatură, praf, caniculă, trepidaţii, solicitări dinamice mari etc). Serviciile se vor executa la utilajele din carierele Roşia, Tismana, Peşteana, Rovinari, Pinoasa, Jilţ Nord, Jilţ Sud, Roşiuţa, Lupoaia şi Husnicioara. Se vor programa în aceeaşi perioadă de timp, pentru execuţia lucrărilor de reparaţii mecanice, un număr de maxim două utilaje”, se arată în caietul de sarcini al licitaţiei.

Vizualizări: 2,808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: