Cui le bate Cârciumaru obrazul: Le-am angajat soţiile şi fiicele

Preşedintele PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, a şocat, după şedinţa Comitetului Executiv de joi, când a afirmat că a angajat soţiile ori fiicele celor care îl critică acum la televizor. „Mi se reproşează că sunt peste tot oamenii lui Cârciumaru. Culmea, ăia care comentează la televizor şi îmi reproşează mie au angajate de Cârciumaru neveste, fete, în instituţii publice. Nu dau nume, dar este unul atât de vocal... Zice că am angajat eu şi că am făcut, dar nevastă-sa unde este? Cine a angajat-o?”

Întrebat cum au fost ocupate funcţiile respective, liderul PSD Gorj a încercat să dea asigurări că totul a fost legal. „Cum să fie organizate? Prin concurs corect, evident”, a declarat Cârciumaru.

Deşi nu a vrut să spună clar către cine aruncă săgeţile, gura târgului crede că ar fi vorba chiar de Viorel Caragea, soţia sa fiind angajată la Edilitara Târgu Jiu. De altfel, Viorel Caragea a fost unul dintre cei mai vocali contestatari ai fostului primar. „Să ne spună şi cum şi-a angajat nepoţii, finii şi copiii prietenilor şi apoi să meargă la DNA”, a spus Caragea.

Vizualizări: 6,332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: