Culmea tupeului: Au avariat o masina, au batut şoferul şi apoi au dat vina pe victimă

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au emis ordonanţe de reţinere pe numele a trei tineri din localitate, suspectaţi de săvârşirea de infracţiuni cu violenţă. Poliţiştii îi vor prezenta pe suspecţi, cu  propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.

Urmare a probatoriul administrat, la data de 3 aprilie a.c., poliţiştii au emis ordonanţe de reţinere pe numele suspecţilor:

M.D.L., de 21 ani, din oraşul Novaci, învinuit de comiterea infracţiunilor de refuz recoltare probe biologice, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat, ultraj contra bunelor moravuri, lovire şi alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere,

D.I.T., de 25 ani, din oraşul Novaci, învinuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire, violare de domiciliu şi favorizarea infractorului,

- D.B., de 21 ani, din oraşul Novaci, învinuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi violare de domiciliu.

În fapt, în dimineaţa zilei de 25.03.2012, suspectul M.D.L., în timp ce conducea una autoturism pe str. Eroilor din oraşul Novaci, deşi se afla în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, a tamponat autoturismul condus de către C.D.I., de 27 ani, din Novaci.

După producerea accidentului, M.D.L., împreună cu suspecţii D.I.T. şi D.B., au coborât din autoturism şi au început să îl lovească pe C.D.I., care, pentru a scăpa de suspecţi, a fugit, intrând în domiciliul său. Cei trei suspecţi au urmărit partea vătămată şi au pătruns, fără drept, în domiciliul acesteia, unde au continuat actele de agresiune.

Ulterior, au revenit la locul accidentului, relatând că C.D.I. ar fi părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei. Mai mult, în scopul de a nu atrage răspunderea penală a lui M.D.L., care se afla în perioada de suspendare a exercitării dreptului de conducere, fiind cercetat într-un alt dosar penal constituit la data de 09.03.2012, sub aspectul comiterii infracţiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, D.I.T. a declarat că el a condus autoturismul în momentul producerii accidentului.

De asemenea, pe parcursul administrării probatoriului, poliţiştii au constatat că împrejurările în care s-a produs acest accident de circulaţie şi agresiunile comise de către suspecţi asupra părţii vătămate, agresiuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale, au fost de natură a produce indignarea cetăţenilor din oraşul Novaci.

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 04.04.2012, să fie prezentaţi cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi stabilirea răspunderii judiciare a celor trei suspecţi.

Biroul de presa IPJ Gorj

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: