Marian Rotaru a revenit în politică. La ce partid!

Fostul primar din comuna gorjeană Lelești a revenit în politică, de data aceasta la UNPR. Marian Rotaru a fost primar PSD, a fost o vreme la Partidul Național Liberal, după care s-a înscris în PSRo, partidul lui Mircea Geoană, pentru a putea candida la Primăria Târgu Jiu.

Marian Rotaru a reușit să bată la Târgu Jiu candidatul PNL, deși candida din partea unui partid aproape inexistent. Din păcate, Rotaru și-a bătut joc de scorul de 14% obținut printr-o campanie anti-PSD, acceptând postul de director al Direcției Publice de Patrimoniu a Primăriei Târgu Jiu, adică să fie subordonatul lui Florin Cârciumaru, pe care l-a criticat în campanie.

Ulterior, Rotaru a fost protagonistul unui scandal național, atunci când în spațiul public a apărut o fotografie cu el desculț, la birou, în timp ce femeia de serviciu îi făcea pedichiura. Rotaru a fost demis de actualul primar, liberalul Marcel Romanescu, care i-a acordat zilele trecute calificativul “nesatisfăcător”.

Rotaru nu a stat mult timp să plângă și a intrat din nou în politică, duminică fiind prezentat ca președinte al UNPR Târgu Jiu, partid condus la nivel județean de Sorin Lăcătușu.

Tot duminică a fost prezentat gorjeanul care candidează din partea UNPR la alegerile europarlamentare, fiind vorba de profesorul de istorie Andrei Popete Pătrașcu. (R.S.)

Vizualizări: 4,008

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: