Cum a ajuns Staicu inspector adjunct al ISJ Gorj

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Gorj are un nou inspector școlar adjunct. Este vorba de Marian Staicu, profesor de informatică și inspector școlar pe probleme de management. Acesta va ocupa funcția cel putin 60 de zile, după care este posibilă organizarea unui alt concurs. Este al treilea cadru didactic care ocupă funcția în ultimul an.

Marian Staicu este noul inspector școlar general adjunct și va face echipă cu Ion Ișfan în fruntea Inspectoratului Școlar. Staicu este profesor titular de informatică la Liceul Teoretic Novaci. Acesta este și inspector școlar în ISJ Gorj, unde a răspuns de Proiecte Europene, Informatică sau Management Instituțional. ”Cu siguranță postul va fi scos la concurs, nu știu când, delegarea mea în funcție este pentru 60 de zile. Dacă se va scoate postul la concurs mă voi gândi în momentul acela. Postul a mai fost scos la concurs, nu m-am dus la concurs pentru că până acum nu m-am gândit să ocup această funcție. Este suficient timp să mă gândesc și la asta”, a spus Marian Staicu, inspector general adjunct.
Cert este că, în prezent, Marian Staicu se împarte între cele două birouri din cadrul ISJ Gorj, respectiv cel de inspector școlar pe probleme de management instituțional și celălalt birou de inspector școlar general adjunct. Potrivit reprezentanţilor ISJ Gorj, în locul lui Staicu va fi promovat un alt inspector școlar pe probleme de management. ”Această funcție a fost întotdeauna vulnerabilă în cadrul ISJ Gorj, în sensul că s-au schimbat permanent inspectorii școlari generali adjuncți și chiar dacă s-au prezentat la concurs, nu a fost niciun candidat care să ocupe prin concurs această funcție. Categoric trebuie și dumnealui înlocuit în funcția de inspector școlar pe care o ocupa”, a spus Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.
În funcția de inspector școlar general adjunct s-au perindat în ultima vreme Marius Badea, Petrică Nanu, Dorina Popescu, Maria Cochină și acum Marian Staicu.

Vizualizări: 7,863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: