Cum acționau falșii preoți. O mamă, înșelată cu zeci de mii de lei că-i va fi vindecat copilul grav bolnav!

Detalii incredibile ies la iveală în ancheta privind activitatea falșilor preoți care "slujeau" pe Facebook. În spatele Sfântului Stelian, binefăcătorul, așa cum se numea pagina de pe rețeaua de socializare, cei trei suspecți păcăleau oamenii creduli. O femeie i-ar fi virat 30 de mii de lei în speranța că preoții falși îi vor vindeca fiul care suferă de o boală incurabilă. 

 

Alt păgubit le-ar fi dat circa 5.000 de ei tot pentru că i s-a promis că-i va fi vindecat copilul. În total, sunt 7 plângeri in acest dosar. Prejudiciul este de 80 de mii de lei. 

Azi, unul dintre suspecți a fost audiat la Poliția Orașului Turceni. La final, a fost anunțat că va fi reținut pentru 24 de ore. "Față de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Ploiești, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În cursul zilei de mâine, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale", a transmis Oana Vlăduț, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Adevărații preoți îi sfătuiesc pe gorjeni să nu se lase păcăliți mai ales în această perioada când falșii slujitori ai Domnului vin și cerșesc bani chiar și în biserici sau pe stradă în numele unor cazuri inventate.

Vizualizări: 1,837

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: