Cum au început partidele din Târgu Jiu campania electorală

Campania electorală pentru alegerile parlamentare a început pe 6 noiembrie, la ora 00.00. În mod tradițional, principalii candidați mergeau la panourile amplasate de primărie în centrul municipiului Târgu Jiu, pentru a pune primele afișe.

PSD Gorj a refuzat să facă asta, în semn de protest față de organizarea alegerilor în acest context epidemiologic, cu aproape zece mii de infectări pe zi. “Partidul Social Democrat Gorj nu a marcat în această noapte începerea campaniei electorale, ca urmare a indiferenței Guvernului față de actualul context epidemiologic și încăpățânarea de a organiza, în continuare, alegeri parlamentare. În situația în care România a înregistrat un nou record al numărului de infectări în ultimele 24 de ore, de 9714 cazuri, școlile au fost închise, iar circulația populației va fi restricționată, să chemi oamenii la urme este o adevărată iresponsabilitate. PNL nu se gândește la oameni, ci se hrănește cu dorința de a avea alegeri pe 6 decembrie 2020. PSD solicită public amânarea alegerilor pentru Camera Deputaților și Senat, punând mai presus de orice viața omului”, a transmis PSD într-un comunicat.

Candidații Alianței USR-PLUS au respectat însă tradiția: “Am dat startul campaniei electorale la Târgu Jiu, alături de o echipă de forță care arată că, prin competență și profesionalism, Gorjul poate fi reprezentat în Parlament și de oameni care nu au legătură cu sistemul și mizeriile obișnuite. O Românie fără hoție este pansamentul acestei țări și mai ales al acestui județ. Pe 6 decembrie mergem la vot și rupem blestemul județului Gorj: de a fi fost reprezentat de aceiași politicieni, plimbați din 4 in 4 ani pe la diverse partide, în funcție de interese și care nu au livrat nimic pentru problemele individuale ale oamenilor”, a transmis Radu Miruță, candidatul Alianței la Camera Deputaților.

Și cei de la PMP Gorj au marcat începutul campaniei. PMP propune candidatura lui Nicolae Davițoiu la Camera Deputaților și a lui Sorinel Boza la Senat. “PMP Gorj, echipa castigatoare!”, este mesajul formațiunii.

Nicolae Ivăniși, candidatul Partidului Ecologist Român Gorj pentru Camera Deputaților, a avut un mesaj la început de campanie electorală: "Pentru o transparentizare a acestei campanii electorale, existăm noi! Înzestrați cu spirit civic și creativ, conectați la lumea reală, echipa ADN rămâne vocea dumneavoastră! De partea cealaltă a baricadei avem marile partide, avem manipularea, avem interesele de grup, într-un cuvânt... o mare de compromiși! Mai exact, aceiași politicieni uzați, care ne-au lipit pe frunte eticheta de "sclavi la noi acasă"! P.S.: Un număr de 12 mici formațiuni, printre care și ADN, am format o coaliție, candidând la aceste alegeri sub sigla PER! A se înțelege că NOI suntem tot NOI!"

Galerie foto



Vizualizări: 2,012

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: