Renunță la două joburi ca să fie viceprimar

Liberalul Bogdan Bejinaru a fost instalat în funcția de viceprimar al municipiului Târgu Jiu. Acesta a ocupat biroul lui Aurel Popescu, afirmând că este pregătit pentru această funcție și că va face tot ce este posibil pentru a realiza promisiunile din campania electorală.

Pe lângă Bogdan Bejinaru (PNL), cel de-al doilea viceprimar este Gabriel Coica din partea Pro România. Alegerea a fost făcută la Teatrul ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, în cadrul unei ședințe de îndată a consiliului local.

”O să fac tot posibilul ca, pe durata acestui mandat, să realizez cam tot ceea ce am promis în campania electorală. Nu vreau să imi fie rușine în 2024. Vom face tot ceea ce ține de noi să realizăm Casa de Cultură, Centura Târgu Jiului, dar și alte investiții mari. De asemenea, ne vom ocupa și de canalizarea menajeră, dar și despre reamenajarea străzilor”, a spus Bogdan Bejinaru.

Acesta a spus și ce-l recomandă pentru această funcție de viceprimar: ”În primul rând sunt om politic, clar. Și celălalt viceprimar, domnul Gabriel Coica este tot cu noi în echipă”, a spus acesta.

Bejinarul a mai afirmat și faptul că se va suspenda din postul deținut la Complexul Energetic Oltenia și că va demisiona și din Consiliul de Administrație al Minprest Rovinari.

”Îmi voi suspenda contractul de muncă de la Complexul Energetic Oltenia. Le mulțumesc tuturor colegilor care m-au susținut și politic. Îmi voi băga demisia și de la Consiliul de Administrație de la Minprest. Voi face și o declarație de presă și voi spune cum am lăsat Minprest, mai ales că au fost tot felul de răutăți în spațiul public”, a mai spus Bejinaru. 

Vizualizări: 3,049

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: