Au fost aleși viceprimarii din Târgu Jiu

Consiliul Local Târgu Jiu a fost convocat, miercuri seară, în ședință de îndată, pentru stabilirea componenței comisiilor de specialitate și pentru desemnarea celor doi viceprimari. Singurii nominalizați au fost Bogdan Bejinaru de la PNL și Gabriel Coica de la Pro România.

PNL și partidul lui Ponta au bătut palma la Târgu Jiu pentru formarea unei majorități simple în Consiliul Local. Liberalii au 10 mandate de consilieri locali, PSD doar șapte, iar Partidul Verde și Pro România câte două mandate.

Înainte de alegerea viceprimarilor, în tabăra PSD au fost neînțelegeri în privința consultărilor pentru stabilirea componenței comisiilor de specialitate.

Ciprian Florescu, fostul candidat PSD la Primăria Târgu Jiu, a spus că nu știa despre aceste consultări. Din acest motiv, grupul de consilieri PSD a părăsit pentru câteva momente sala în scopul stabilirii persoanelor care vor face parte din comisiile respective.

S-a mai stabilit că viceprimarul Bogdan Bejinaru va fi cel care îl va înlocui pe primarul Romanescu atunci când acesta se va afla în imposibilitatea de a-și exercita atribuțiile.

Vizualizări: 5,331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: