Cum au petrecut Crăciunul vedetele din Târgu Jiu

Trei dintre cei mai cunoscuţi târgujieni, realizatorul TV Cătălin Măruţă, vecina de la „Neaţa“ Roxana Vancea şi sexy Silvana Brăgaru, aşa cum au numit-o tabloidele, au sărbătorit Crăciunul în familie, însă de Revelion au alte planuri.

Roxana Vancea de la Antena 1 a venit de Crăciun acasă, la Târgu Jiu. Roxana a profitat de zilele libere şi vremea de afară şi a dat o tură la Rânca. Ieri, Roxana a postat nişte fotografii de pe pârtia de la Rânca. Imediat au venit şi sutele de like-uri. 

Târgujianca Silvana Brăgaru, devenită celebră după ce a pozat dezbrăcată într-o revistă din Germania, a postat pe Facebook un mesaj. „Va doresc tuturor sa va găsească Sărbătorile de iarna sănătoşi, fericiţi, împăcaţi cu voi înşivă si cu toţi ceilalţi, să vă bucuraţi de Anul Nou ce se apropie si sa speram ca o sa fie si mai bun pentru noi toţi“, scrie Silvana pe pagina de Facebook.

Cătălin Măruţă a fost anul acesta Moş Crăciun pentru fiul său, David.,,Ca în fiecare an, nu se pune problema să nu facem Crăciunul cu toţii, în familie, asta presupunând tot «clanul»: noi, părinţii, socrii, cumnaţii… Iar de Revelion, pentru al patrulea an, plecăm în Dubai (…) Deocamdată, având în vedere vârsta lui David, încă îmi permit să mă deghizez eu în Moş Crăciun, dar probabil că de la anul nu-mi va mai merge cu faza asta, va trebui să angajez un Moş profesionist. Am costumaţia de anul trecut, e totul pregătit, abia aştept să-i văd făţuca veselă!”, a declarat Cătălin Măruţă pentru ziarul Ring.

Vizualizări: 272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: