Cum îi poţi scrie preşedintelui Iohannis

Administraţia Prezidenţială are începând de marți un nou site, prin intermediul căruia cetăţenii îi pot scrie preşedintelui Klaus Iohannis. Spre deosebire de vechiul site, noua pagină a Administrației Prezidențiale conține o secțiune intitulată "Scrie-i președintelui".

Șeful statului a anunțat marți pe pagina sa de socializare lansarea site-ului, afirmând că își dorește o administrație funcțională şi deschisă către cetăţeni. "Noul site al Administrației Prezidențiale este online. Cu un design modern și o interfață prietenoasă, vreau ca acest site să fie un pas spre o comunicare mai eficientă cu fiecare dintre dumneavoastră", a scris Iohannis.

Președintele susține că a inițiat această platformă pornind de la următoarele principii: mai multă transparență, navigare facilă și comunicare integrată. "Îmi doresc o Administrație Prezidențială funcțională și deschisă către cetățeni, iar noul site are o pagină dedicată unde îmi puteți transmite mesajele voastre. Vă invit pe noul www.presidency.ro!", transmite șeful statului. (A.A.)

Vizualizări: 227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: