Cum petrec aleşii judeţului de sărbători

Aleşii judeţului Gorj nu-şi vor mai petrece sărbătorile la munte sau în diferite locaţii luxoase. Nici noaptea de Revelion nu şi-o vor mai petrece la restaurant. Autorităţile spun că alegerile parlamentare le-au ocupat foarte mult timp şi că vor să petreacă sărbătorile acasă, în familie. Pentru anul 2017, aleşii locali îşi doresc sănătate şi putere de muncă. Ba mai mult, spun că vor să demareze şi să duc la bun sfârşit proiectele promise gorjenilor, în campania electorală.

Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean, spune că, în ultimele şase luni a petrecut foarte puţin timp alături de familie. „Voi petrece sărbătorile acasă cu soţia, cu copilul, cu soacra mea, cu cumnaţii şi părinţii mei. Ne-am hotărât ca, anul acesta, şi Crăciunul şi Revelionul să-l petrecem împreună pentru că, în ultimele şase luni, doar la sfârşit de săptămână ne vedem. Acum vom fi toţi împreună în zilele de sărbători. Pentru anul 2017, nu-mi doresc decât sănătate”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean. Dacă în anii trecuţi, Ciprian Florescu a petrecut sărbătorile la munte, de data aceasta nu a reuşit să închirieze nimic, până în acest moment. „Păstrez tradiţia, în zilele de Crăciun vom petrece cu familia şi cu toţi cei dragi nouă. A doua şi a treia zi de Crăciun vom petrece cu prieteni şi cunoştiinţe, oameni apropiaţi sufletului. În ceea ce priveşte Revelionul încă nu ştim unde vom merge ca să încheiem anul, dar cu siguranţă ne vom programa în aşa fel pentru a simţi că trecem din 2016 în 2017”, a precizat Ciprian Florescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean. Acesta spune că există şi varianta de a-şi petrece Revelionul tot acasă. „Sfârşitul lui 2016 a fost încărcat de evenimente politice, administrative şi de altă natură şi ne-a permis să ne organizăm aşa cum trebuia, motiv pentru care trebuie să ne mişcăm foarte repede ca să mai găsim ceva, dacă nu fiecare pe la casele lor. Pentru anul 2017 îmi doresc sănătate, dincolo de sănătate, pentru întreaga suflare românească şi gorjenească mi-aş dori stabilitate. Aşteptăm o guvernare stabilă, sănătoasă, care să aducă fiecare plusuri de care fiecare român are nevoie”, a precizat Florescu. În ceea ce-l priveşte pe viceprimarul Adi Tudor, acesta îşi va petrece Revelionul la serviciu. „În noaptea de Revelion voi fi de serviciu la primărie, alături de colegul meu, Aurel Popescu, şi vom participa la manifestări care au loc în muncipiului Târgu Jiu”, a declarat Adi Tudor.

 CADOURI

În aceste zile şi aleşii îl aşteaptă pe Moş Crăciun. „Cred că Moş Crăciun are grijă să ajungă la fiecare dintre noi, chiar dacă nu am fost cuminţi, pentru că ne dă încredere să fim cuminţi în anul care urmează. În anul 2017 îmi doresc să nu aibă loc evenimente neplăcute, să avem o bună colaborare cu cetăţenii municipiului Târgu Jiu şi toate proiectele, pe care le-am propus în acest an electoral, să le demarăm şi să le finalizăm cu bine”, spune Adi Tudor. 

Vizualizări: 849

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: