Cum petrec primăriţele de 8 Martie!

Primărițele din județul Gorj o să-și petreacă ziua de 8 Martie la muncă, împărțind flori și felicitări femeilor din comunele pe care le conduc sau se întâlnesc cu prietenele și colegele de la serviciu.

Pentru că este final de mandat, primărița din Berlești, Maria Dumitrașcu, va organiza o întâlnire specială, la care își va invita toate colegele și prietenele cu ocazia zilei de 8 Martie. Petrecerea are loc vineri, când este zi scurtă. ”O să fiu alături de colegele mele de la muncă, o să le ofer câte o floare, iar vineri după-masă o să ne întâlnim pentru că este și final de mandat. Suntem șapte colege în Primăria Berlești. Munca pe care o prestez este una care ține de comunitate. Ce îmi ofer mie ofer și la toate femeile din comuna Berlești. În această perioadă este criză și nu ne putem oferi foarte mult. Situația este în așa fel încât ne oferim doar ce se poate”, spune Maria Dumitrașcu din Berlești.

Pentru viceprimărița Elena Amza din Logrești această zi este una specială, pe care o va serba alături de colegele de la muncă. ”Avem nouă fete la primărie și le-am invitat la masă. Vom avea o friptură, o muzică. Domnul primar ne-a dat drumul mai devreme și o să ne întâlnim”, spune Elena Amza. De dimineață reprezentanta autorității locale va împărți flori și felicitări tuturor reprezentantelor sexului frumos din comuna Logrești. ”Le voi face femeilor câte un mic cadou. De 1 Martie le-am oferit mărțișoare”, menționează aceasta. Nu le va uita pe fetele sale și nici pe nora sa, căreia îi va oferi un cadou de apreciat, ce va veni ca din partea unei mame.

”Pentru mine ziua de 8 Martie este una dintre cele mai frumoase zile, având în vedere că este și primăvară. Mai schimbăm și noi îmbrăcămintea, ne bucurăm de soare. Cred că în această zi orice femeie renaște și se îndreaptă cu ființa spre frumos, spre soare”, menționează Elena Amza.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: