Operator tv al Digi Sport, decedat după ultimul meci din Liga 2

O veste cutremurătoare pentru fotbalul din România, operatorul Digi Sport Sabin Nicolae și-a pierdut viața într-un accident de circulație produs la întoarcerea acasă după disputarea ultimului meci al etapei din Liga 2. Acesta se întorcea marți-noaptea de la meciul Oțelul Galați – Gloria Buzău, din etapa a 12-a a campionatului Liga 2.

Digi Sport a rămas fără unul dintre cei mai vechi oameni din trust după ce Sabin Nicolae a decedat în urma unui accident de circulație petrecut la marginea orașului Buzău. Conform IPJ Buzău, autoturismul condus de o tânără care în urmă cu trei zile împlinise 19 ani a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de autoutilitara postului DigiSport, în jurul orei 21:00. Larisa Oprea, care conducea o Skoda Fabia dinspre București înspre Buzău, pe Şoseaua Spătarului, a decedat pe loc în urma impactului, a anunțat Reporter Buzoian.

Sabin Nicolae, care conducea autoutilitara postului TV Digi Sport, a fost grav rănit și dus de urgență la UPU Buzău, unde s-a stins câteva ore mai târziu, în urma unui stop cardio-respirator. Colegul său, în vârstă de 31 de ani, a fost internat la Spitalul Județean de Urgență, cu multiple traumatisme la nivelul capului. Impactul a fost atât de puternic încât victimele au fost scoase din mașini cu ajutorul echipajului de descarcerare.

Sabin Nicolae se întorcea cu autoutilitara Digi Sport de la Galați, unde fusese pentru a transmite în direct meciul dintre SC Oțelul și Gloria Buzău, din Liga 2. Alți colegi ai săi, care au mers acolo cu altă mașină, au ales să revină în Capitală pe ruta Slobozia, dar operatorul a optat pentru varianta Buzău – Urziceni.

Sabin Nicolae avea 46 de ani, era căsătorit și avea un copil, o fată în vârstă de 14 ani. Lucra la grupul RCS&RDS de peste 20 de ani.

Vizualizări: 2,941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: