Cum pregătește Reghecampf returul dintre Craiova și Laci

Laurențiu Reghecampf are parte de un debut infernal la Universitatea Craiova. Tehnicianul ales de Mihai Rotaru a explicat ce va face până la returul cu Laci, care pornește de la 1-0 pentru albanezi.

Fostul antrenor de la FCSB va încerca să lucreze mai ales la psihicul jucătorilor, dărâmați și după eșecul la scor cu FCSB, scor 1-2.

Mihai Rotaru a subliniat că Laurențiu Reghecampf a fost prima variantă pentru olteni, care l-au vrut și înainte să se bazeze pe Marinos Ouzounidis, iar antrenorul știe că va lucra sub o presiune mare la Universitatea Craiova. „Să vă dau acum un număr de jucători de care am nevoie nu cred că este cazul. Există valoare în echipă, există nivelul necesar pentru campionat, trebuiesc punctate anumite situații și cu siguranță vom lucra. Nu pot lucra decât la un singur lucru în două zile: mentalitatea jucătorilor, încrederea lor. Să analizăm golurile pe care le-am primit, anumite greșeli, să îi facem să înțeleagă anumite lucruri, deci la mentalitate trebuie să lucrăm. Despre transferuri, nu o să mă auziți vreodată că o să cer public jucători. Ar fi o mare rușine să nu trecem de albanezi, nu un dezastru. Este un obiectiv, trebuie să facem să-l câștigăm, nu putem spune în fața voastră să spunem că-l câștigăm. Dar da, ar fi o bulină neagră pentru toți fanii și oamenii care lucrează la club”, a spus Laurenșiu Reghecampf.

Reghecampf a mai fost aproape de echipa lui Mihai Rotaru și la începutul anului, însă mutarea nu s-a mai realizat la vremea respectivă.

Vizualizări: 685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: