Şanse mari ca antrenorul Davitkov să continue la CSM

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a fost pregătită sezonul trecut de antrenorul macedonean Jordanko Davitkov care ar putea sta pe banca formației locale și în sezonul următor. Directorul clubului, Robert Bălăeţ, a precizat că sunt şanse mari ca echipa CSM să păstreze acelaşi antrenor.

Directorul clubului primăriei, CSM Târgu Jiu a declarat la Radio Accent că sunt șanse foarte mari ca experimentatul antrenor macedonean Jordanko Davitkov să continue să antreneze echipa CSM Târgu Jiu încă un sezon. Davitkov declarase însă, după ultimul turneu care a avut loc la Târgu Jiu că are o viziune diferită în ceea ce privește rosterul actual al formației şi că ar putea avea loc mai multe schimbări în lot. „Şansele sunt mari ca antrenorul Davitkov să continue şi în viitorul sezon la noi. Sper eu să ne înţelegem, să vedem şi ce lot vom face. Încă este prea devreme să vorbim despre acest lucru atâta timp cât nu este nimic scris dar sper că vom face cea mai bună alegere pentru clubul nostru”, a spus directorul Robert Bălăeţ, precizând că actuala conducere a secţiei de baschet şi a clubului lucrează deja pentru echipa de baschet: „Nu avem timp de odihnă pentru că trebuie să facem echipa pentru sezonul viitor care se anunţă a fi altfel. Pentru că, sper eu că vor apărea şi spectatorii în tribune şi se va juca acasă şi în deplasare, şi atunci campionatul se va desfăşura altfel având şi aportul publicului”.

Deja s-au perfectat o serie de contracte cu jucătorii din lot care vor fi păstraţi la echipă dar s-a perfectat şi un nou transfer la echipa de baschet, cel al conducătorului de joc american Brandon Sly.

Vizualizări: 210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: