Start în noul sezon pentru Gilortul Cărbuneşti

Prima formaţie din Gorj care ia startul în competiţiile oficiale din acest an este Gilortul Târgu Cărbuneşti. Gorjenii vor debuta în sezonul 2021-2022 într-un meci de Cupa României programat miercuri, la Severin.

Miercuri, începând cu ora 17:30, Gilortul va susține primul meci oficial al sezonului 2021-2022 împotriva echipei Viitorul Șimian. Partida se va disputa pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin și va conta pentru primul tur al Cupei României. Echipa de pe malul Dunării are de partea sa avantajul terenului propriu și faptul că a început pregătirea în urmă cu câteva săptămâni, susținând deja și o serie de meciuri amicale, două dintre acestea susţinute contra celor de la Pandurii. La returul amicalului de la Târgu Jiu cei de la Gilortul au putut vedea la lucru echipa contra căreia vor juca miercuri în cupă.

Gilortul are dezavantajul de a se fi reunit abia sâmbătă, cu foarte multe modificări în lot, ceea ce conduce la o lipsă de omogenitate, dar echipa gorjeană a anunţat că mizează pe experiența câtorva jucători.

În ultimele zile conducerea Gilortului i-a legitimat pe jucătorii: Darius Almăjanu, Alexandru Avramescu, Alexandru Buzurin, Alexandru Cuțitoiu (CSO Filiași), Bogdan Dănăricu, Bogdan Dolcescu, Radu Filip, Leonard Gheorghe, Ionuț Gîlcescu (Petrolul Bustuchin), Mario Ioana (CSM Alexandria), Bogdan Oprișa, Sebastian Safta, Dragoș Săulescu (CSO Filiași), Ianis Stăniloiu, Cristian Stegaru (Petrolul Bustuchin), Gabriel Viespe (CSO Filiași) și Orlando Voinea. Cu excepția lui Avramescu, care va lipsi din motive personale, acesta va fi lotul pe care va miza antrenorul Mihai Dinu în jocul de miercuri au precizat oficial gorjenii care anunţă că în următoarele două săptămâni vor mai fi cooptați în lot 3-4 jucători.

Vizualizări: 626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: