Fost căpitan de la Pandurii, primul transfer al lui Reghe la Craiova

Fostul căpitan de la Pandurii, Paul Anton, va fi primul transfer al lui Laurenţiu Reghecampf. Universitatea Craiova încearcă astfel să acopere golul lăsat de plecarea lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray Istanbul prin aducerea lui Anton de la Dinamo.

Fostul mijlocaş de la Pandurii, în vârstă de 30 de ani, urmează să se despartă de Dinamo şi să se alăture unui alt fost coleg de la Pandurii, dar şi de la Dinamo, Dan Nistor.  Paul Anton va urma acelaşi traseu precum Juan Camara, spaniolul care a devenit liber după ce şi-a depus memoriu pentru a deveni liber, iar apoi a semnat cu Universitatea Craiova.

Paul Anton ar fi primul transfer al oltenilor, după aducerea ca antrenor principal a lui Laurenţiu Reghecampf. În Bănie, Paul Anton va reface cu Dan Nistor cuplul de la mijlocul terenului de la Pandurii Târgu Jiu, din perioada de glorie a echipei, dar şi de la Dinamo, în perioada de decădere. Ambii au fost căpitani ai echipei Pandurii în perioade diferite, dar şi ai grupării din Ştefan cel Mare.

Paul Anton a venit la Pandurii Târgu Jiu în sezonul 2012 - 2013 și a evoluat la gruparea gorjeană în perioada de glorie, când Pandurii a devenit vicecampioană a României și apoi a evoluat în grupele Europa League, rămânând la Târgu Jiu până în 2016, când a fost transferat de Dinamo. Anton este unul dintre jucătorii cu cele mai multe meciuri din Liga 1 jucate pentru Pandurii, acesta evoluând în peste 70 de jocuri oficiale pentru echipa din Târgu Jiu. Chiar și acum acesta este printre cei mai bine cotați jucători din Liga 1, având o cotă de peste un milion de euro, ca și Dan Nistor, pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Vizualizări: 11,537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: