A divorțat de Miss Moscova, femeia pentru care a renunțat la tron

Fostul rege al Maleziei a divorțat de Rihana Oksana Voevodina, rusoaica pentru care a renunțat la tron. Despărțirea s-a produs la numai câteva săptămâni după ce Muhammad V și fosta Miss Moscova au devenit părinți. Certificatul de divorț, înregistrat cu data de 1 iulie, a fost făcut public de presa din Kuala Lumpur.

Conform certificatului făcut public, divorțul a fost pronunțat prin rostirea de trei ori a cuvântului ”talak”, cea mai severă formă de divorț din lumea islamică, cu caracter ireversibil. Data divorțului, trecută pe certificat, este 22 iunie. Acesta a fost pronunțat în Singapore. Fiul cuplului s-a născut cu numai o lună mai devreme, pe 21 mai.

Vestea divorțului dintre fostul rege al Maleziei și fosta Miss Moscova a surprins cel puțin la fel de mult ca vestea nunții, la sfârșitul anului trecut. Muhammad V, a abdicat la începutul acestui an. A fost pentru prima oară când un monarh al acestei țări a renunțat la tron, înainte de încheierea mandatului de cinci ani. 

Fostul rege nu a precizat la vremea respectivă care a fost motivul renunțării la tron, însă decizia a fost pusă în legătură cu imaginile cu ”sex în piscină” dintr-un reality show la care participase, la un moment dat, noua lui soție.

Galerie foto



Vizualizări: 2,632

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: