Cum să profiți la maximum de jocurile de noroc

La jocurile de noroc poți să câștigi și poți să și pierzi. Această formă de distracție îți poate aduce multe clipe plăcute dacă joci responsabil, dar poate crea și probleme dacă nu știi să-ți gestionezi impulsurile și nu aplici o strategie de joc. Iată cum poți obține tot ce e mai pozitiv din experiența jocurilor de noroc:

Stabilește limite de timp

Timpul alocat jocurilor de noroc poate trece foarte, foarte repede. Fie că joci într-un cazinou fizic, fie că te joci online, este posibil ca vraja jocurilor de noroc să te prindă pentru ore în șir. Lucru care se poate întâmpla și cu vizionarea serialului preferat sau petrecerea timpului pe rețele sociale.

Indiferent ce activitate alegem pentru a ne relaxa în timpul liber, este important să stabilim și să respectăm limite de timp pentru a nu ne fi afectate productivitatea și restul activităților importante de zi cu zi. Așadar, pune alarma să sune la ora când vrei să încetezi jocul și dă click pe X sau ieși din cazinou atunci când a sosit sfârșitul autoimpus al programului de jocuri.

Stabilește un buget

Prin comparație cu alte distracții, jocurile de noroc pot aduce un pericol suplimentar deoarece putem pierde bani. De pildă, ai o mână norocoasă care deja durează de câteva partide și brusc te hotărăști să pariezi toți banii câștigați – s-ar putea să regreți pentru că probabilitatea de a pierde este aceeași, indiferent de cum a mers jocul până acum. Un jucător responsabil va avea o miză maximă stabilită dinainte și nu o va depăși niciodată. De asemenea, este bine să aloci o anumită sumă pe care să o investești în jocuri de noroc într-o anumită perioadă și să nu adaugi sume suplimentare, oricât de tentat ai fi. Consideră că este ca o sumă pe care o plătești pentru a avea acces la o distracție, ca un bilet la cinema, și că din momentul în care ai plătit biletul, nu mai ai de ce să investești alți bani pe distracția respectivă.

Învață să joci

Unele jocuri de noroc, precum sloturi, se bazează destul de mult pe hazard, în timp ce altele, precum jocurile de cărți, îți pot aduce mai mult succes dacă îți crești nivelul și abilitățile de jucător. Dacă vrei să înveți bine un joc, poți juca mai întâi fără miză, până începi să înțelegi jocul mai bine, și abia apoi să treci la etapa în care pariezi sume de bani.

Urmărește promoțiile

Începătorii, pe lângă proverbialul noroc de care se bucură, au parte și de numeroase beneficii oferite de cazinouri. Acest beneficii se acordă clienților noi care își deschid cont sau clienților loiali. Câteva tipuri de promoții Unibet includ: bonus de 100% până la 1000 RON + 150 runde gratuite la Burning Hot, 100% pariu fără risc de până la 300 RON + 150 runde gratuite la Burning Hot, bonus progresiv de 200 euro + bilet de 10 euro gratuit la poker, și multe altele. Verifică acum promoțiile de la Unibet și alege-o pe cea care ți se potrivește!

Vizualizări: 1,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: