Cum scapă Fugaru de contracandidaţi. Îi aduce în PDL!

Ion Fugaru, preşedintele organizaţiei PD-L de la Târgu Cărbuneşti, vrea să le strice planurile foştilor colegi din PRM. Peremiştii au anunţat că Petre Răducan, consilier local, va candida pentru primăria Cărbuneşti din partea partidului. Între timp, Fugaru vrea să scape de acesta făcându-i ofertă pentru a veni în PDL. Răducan refuză pentru că vrea scaunul actualului primar, Mihai Mazilu.

Peremiştii au anunţat ieri că sunt siguri de faptul că următorul primar de la Cărbuneşti va fi unul de-al lor. Petre Răducan, consilierul local de la Cărbuneşti, va fi candidatul Partidului România Mare. „Cărbuneştiul este oraşul în care avem mari şanse să câştigăm. Avem un singur consilier la Cărbuneşti, unul foarte bun, însă nu pot spune mai multe. Avem mari şanse să câştigăm, oamenii îi ştiu ce candidaţii noştri, iar cei de la alte partide au început să se teamă de ei, de aceea umblă cu fel de fel de şmecherii”, susţine Dumitru Dascălu, preşedintele PRM Gorj.

De ce le e frică, nu scapă! Planurile peremiştilor ar putea fi date peste cap chiar de fostul membru al partidului, Ion Fugaru, care vrea să le fure candidatul, iar în acest fel să elimine contracandidaţii cu potenţial. Acesta declară că a purtat deja discuţii cu membrii filialei PRM de la Cărbuneşti, iar unii l-au urmat deja la PDL. „Nu mă tem de un candidat ca Răducan, pentru că sunt sigur că nu va candida. În primul rând partidul România Mare este acolo datorită mie. Eu l-am făcut pe Răducan consilier. Răducan nu va candida şi nici altul nu fi, pentru că eu ştiu ce e acolo în PRM. O parte dintre membrii organizaţiei au venit după mine în PD-L, iar alţii vor veni”, a declarat Ion Fugaru.

CANDIDAT

Petre Răducan este cel care are ultimul cuvânt, iar acesta a declarat faptul că nu-şi trădează partidul din care face parte. „Ştiam că vor să candidez pentru partidul din care fac parte şi nu pot să vă spun decât că mă bucur. Este singurul partid faţă de care mă simt dator, iar această propunere mă onorează. Nu am purtat discuţii cu niciun alt partid şi să ştiţi că nu voi trăda PRM-ul”, a declarat Petre Răducan, consilier local PRM Târgu Cărbuneşti.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: