Vili Pasăre, ademenit de Partidul Poporului

Vili Pasăre, primarul comunei Dragoteşti, nu s-a hotărât încă din partea cărui partid să candideze la alegerile de anul viitor. Pasăre spune că a primit mai multe oferte de la diferite formaţiuni politice, chiar pentru funcţia de preşedinte la Partidul Poporului. 

Veţi candida pentru un nou mandat de primar?

Cred că voi candida, însă nu ca independent. Nu am luat o decizie privind partidul pe care îl voi reprezenta la alegeri. Am primit oferte de la aproape toate formaţiunile politice, însă voi lua o hotărâre cu o lună înainte de alegeri. Dacă înainte, ca preşedinte al PNG, eram un vânător acum sunt vânat de mulţi.

Veţi candida din partea PDL?

Nu pot să dau acum un răspuns concret ţinând cont de faptul că Ruşeţ este din zonă de la mine, e senator, are bani... În politică trebuie să inspiri bunătate, iar acum toţi oamenii din PDL inspiră mai mult răutate.

Ţinând cont de faptul că partidele vă vor, vă interesează vreunul în mod deosebit?

Am câteva opţiuni însă trebuie să mă gândesc bine înainte de a face o alegere. Trebuie să studiez terenul şi să analizez atent sondajele. În ultima perioadă, am observat să Partidul Poporului este favoritul oamenilor de la sate. Se menţine cu un procent de 12% şi asta nu e rău deloc. Un mecanism bun îl poate ridica în sondaj.

Aţi fi interesat să candidaţi din partea Partidului Poporului-

Am avut propuneri să candidez din partea Partidului Poporului şi chiar să preiau conducerea acestuia la Gorj. Partidul Poporului are foarte mulţi susţinători, însă deocamdată nu m-am decis. Cu toate acestea în politică “Niciodată să nu spui niciodată”.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: