Morega: Toţi şefii de partide sunt controlaţi de Condescu

Dan Ilie Morega a confirmat într-o emisiune la Gorj Tv că liderul sindical Marin Condescu are grijă să-i pună o „vorbă bună“ pe la Bucureşti. Se pare că venirea lui Morega la UNPR nu-i este pe plac sindicalistului, care a mai dat câte un telefon pe la Bucureşti. Întrebat de ce Marin Condescu este împotriva sa, Morega a răspuns „Pentru că nu mă poate conduce, ca pe ceilalţi“. Morega a mai spus că înlăturarea lui Ionel Manţog de la PDL a fost mâna lui Condescu.

Deputatul a spus că Marin Condescu controlează şefii tuturor partidelor politice, el fiind singurul care-i ţine piept. „Sunt în stare să colaborez cu Condescu. Eu am fost în stare în viaţă să colaborez cu oricine, indiferent cât rău mi-a făcut pe uşa din dos. El vrea sa conducă sindicatele, partidele, administraţia, tot. Pe mine personal nu m-a avut, şi nici Partidul Naţional Liberal, timp de sase ani, cat am condus eu. Acum in mare măsura are toate partidele sub papuc, UNPR nu. Când ai bani, ai un sistem in buzunar. Poate sa fie o suta de condeşti, pe mine nu mă poate controla nimeni“, a spus tăios Morega. Acesta a continuat şi a spus că Ionel Manţog a fost înlăturat din PDL Gorj de către Marin Condescu. „Înlăturarea lui Manţog de la PDL a fost mâna lui Condescu“, a spus uneperistul, care a încheiat prin a spune "eu cu Condescu colaborez doar pentru crearea de locuri de muncă".

Singurul politician care a putut fi contactat pentru a comenta spusele deputatului a fost şeful liberalilor, Dian Popescu. „Eu am o relaţie de prietenie cu domnul Condescu, dar nu am avut niciodată afaceri în minerit si energie. Am o relaţie de a merge la meci la Pandurii când am timp liber. Care să fie pârghiile lui Condescu prin care sa mă monopolizeze pe mine? Nu am putut fi controlat nici de domnul Morega când era in PNL, dar de Condescu acum....nu facem afaceri împreună“, a spus Dian Popescu. Făcând o scurtă analiză privind politicienii „ajutaţi“ de Condescu, primul luat în vizor este preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, pe care l-a impus la şefia organizaţiei. Printre apropiaţii lui Condescu mai sunt preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, dar şi preşedintele PDL Târgu Jiu, Nicolae Daviţoiu, care-i sunt consăteni, la Negomir.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: