Cum şi-a mobilizat Andrieş handbalistele după un eşec

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu şi-au revenit la forma bună după eşecul din precedenta etapă, înregistrat la Vâlcea, după ce antrenorul Liviu Andrieş le-a anulat zilele libere promise. Jucătoarele au fost pedepsite de antrenor cu un cantonament prelungit care le-a prins bine, pentru că au câştigat uşor următorul meci cu echipa din Odorheiu Secuiesc.

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au trecut la pas de echipa din Odorheiu Secuiesc, dar după ce antrenorul Liviu Andrieş le-a pedepsit pe jucătoare săptămâna trecută, după eşecul de la Vâlcea.

Antrenorul Liviu Andrieş a dezvăluit, după ultimul meci din campionat,câştigat la  scor de elevele sale, cum le-a pedepsit pe jucătoarele sale, anulând zilele libere pe care acestea le-ar primit în mod normal după meci: “Le-am muştruluit bine după meciul de la Vâlcea. Nu ne aşteptam să pierdem acolo. Am avut mari probleme la finalizare în acel meci. Le promisesem mai multe zile libere, dar după cum au jucat şi după rezultat, drept pedeapsă nu au mai avut nici o zi liberă şi au fost prezente la antrenamente”.

După ce s-au antrenat şi în week-end şi au avut parte de un cantonament prelungit, jucătoarele de la CSM au trecut la pas de echipa din Odorheiu Secuiesc.

Totuşi, pentru că săptămâna trecută nu au mai avut zile libere, şi pentru că Divizia A se întrerupe din nou pentru două săptămâni, antrenorul  Liviu Andrieş a hotărât să le dea totuşi elevelor sale câteva zile libere. Acestea vor reveni la pregătire săptămâna viitoare pentru a relua antrenamentele în vederea jocurilor cu cele mai bune echipe din Seria C.

Următorul meci al echipei CSM din campionat este programat în deplasare, pe terenul liderului Dacia Mioveni, pe data de 22 februarie, iar următorul meci programat la Târgu Jiu se va juca la finalul lunii, pe data 29 februarie, împotriva echipei Activ Prahova Ploieşti.

Vizualizări: 441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: