Cojocaru va stabili un lot de 24 de jucători pentru campionat

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Călin Cojocaru, a anunţat după ultimul meci amical disputat de echipa sa că va păstra în lot maxim 24 de jucători pentru partea a doua a campionatului. Tehnicianul pandurilor s-a declarat în sfârşit mulţumit de evoluţia echipei şi de închegarea relaţiilor de joc de la ultimul meci amical, după ce la precedentele întâlniri amicale a avut mai multe motive de nemulţumire.

Pandurii continuă să se pregătească în cantonamentul echipei de la centrul de juniori, unde chiar şi duminică jucătorii au avut programate două antrenamente.

După ultimul meci amical, cel cu CS Hunedoara de sâmbătă, încheiat cu scorul de 5-1 pentru gorjeni, antrenorul pandurilor s-a declarat mulţumit de efortul jucătorilor, de faptul că au marcat de cinci ori, dar şi de viteza de joc. „Suntem în perioada de pregătire centralizată acum, echipa este în cantonament şi sunt mulţumit de efortul pe care l-au depus în primul rând. Mai avem multe lucruri de remediat, dar e mulţumitor faptul că am marcat 5 goluri şi mai puteam să marcăm şi altele pentru că ne-am creat multe ocazii şi multe faze de poartă. Am jucat în viteză şi cred că a fost un joc destul de plăcut faţă de cele de până acum. Cât de cât încep să se lege relaţiile dintre ei”, a spus după acest meci antrenorul Călin Cojocaru.

Acesta şi-a stabilit deja lotul şi spune că va avea maximum 24 de jucători, o parte dintre juniorii care se pregătesc acum cu Pandurii urmând să joace în continuare la echipa de republicani A: „Nu mai aşteptăm mulţi jucători, dacă ar fi posibil probabil că ar mai veni unul sau doi jucători maxim. Avem foarte mulţi juniori în pregătire cu noi, care vor merge să joace la grupa lor după perioada de pregătire din acest cantonament. În  mare vom merge cu 23-24 de jucători pe care vrem să îi legitimăm cât mai repede”.

În acest moment lotul gorjenilor numără 28 de fotbalişti, dar mulţi dintre aceştia sunt juniori de la una dintre grupele de republicani ale clubului şi nu toţi vor face parte din lot la debutul jocurilor oficiale.

Vizualizări: 677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: