Papură avertizează că va fi greu să mai bată cineva Craiova

Antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, Corneliu Papură,  consideră că echipa sa  va fi greu de bătut în acest sezon. Tehnicianul a vorbit, la finalul meciului în care echipa sa a învins-o pe Viitorul, scor 2-1 şi despre publicul de la Craiova care va ajuta echipa să câştige.

După această ultimă victorie din campionat Universitatea Craiova și-a asigurat matematic calificarea în play-off şi nu mai are emoţii.  

„Sunt 3 puncte importante pentru play-off. Nu vom mai sta cu emoții până la final. Am început echilibrat meciul, iar ei au marcat primii, la prima șansă pe care au avut-o. Însă istoricul meciului nu contează foarte mult acum. Băieții asta trebuie să facă, să nu renunțe niciodată. Îi felicit pentru revenire. Haideți să vedem ce facem cu Poli Iași până să ne gândim la titlu, totuși. Cu publicul vulcanic de la noi de pe stadion, va fi greu să ne învingă cineva. Orice meci este greu. Dacă vom continua să avem o atitudine bună și să ne jucăm șansa, putem să câștigăm și meciul cu Poli. Însă mai este mult până la acea partidă”, a declarat Papură, la Digi Sport.

Papură este  mulţumit că jucătorii săi au luptat până la final: „Vrem să continuăm așa până la sfârșitul campionatului regular. Sunt trei puncte pe care ni le-am dorit și am muncit din greu pentru ele. Dacă vrei să câștigi, trebuie să continui să crezi până la ultimul fluier al arbitrului“.

Vizualizări: 1,267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: