Universitatea Craiova este calificată matematic în play-off

Universitatea Craiova şi-a asigurat matematic calificarea în play-off după victoria obţinută în deplasarea de la Constanţa, scor 1-2. Învingând FC Viitorul, echipa lui Corneliu Papură nu mai poate pierde locul printre cele mai bune echipe din Liga 1. Universitatea a urcat pe locul doi în clasamentul Ligii 1.

Gică Hagi se aştepta la un meci dificil cu Craiova şi aşa a şi fost confruntarea cu Universitatea care jucase foarte bine şi în prima etapă şi a continuat pe aceeaşi linie. „Craiova e o echipă cu jucători foarte talentaţi, care joacă un fotbal foarte bun, care sunt periculoşi dacă îi laşi să gândească şi să le dai spaţii, devine o echipă foarte imprevizibilă şi foarte bună”, a spus Gică Hagi despre imprevizibilul adversar care i-a surprins echipa pe finalul meciului şi a punctat decisiv.

Scorul a fost deschis în minutul 17 când căpitanul gazdelor, Gabi Iancu, a marcat cu un șut plasat din interiorul careului. Din minutul 25 Craiova a egalat prin Nițu, cu un șut simplu de la marginea careului mic.

Craiova a lovit decisiv în minutul 82 când Mihăilă a înscris un  gol superb cu capul, după o centrare excelentă a lui Bărbuț.

Tehnicianul oltenilor, Corneliu Papură, se aştepta la un meci dificil la Constanţa, ambele echipe fiind în luptă pentru play-off, şi s-ar fi mulţumit şi cu un egal dar jucătorii săi nu au fost de acord doar cu egalul şi au accelerat pe final de meci reuşind victoria şi ratând chiar şi alte mari ocazii.

Galerie foto


Vizualizări: 1,065

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: