Dream Team, lider în campionatul de minifotbal

Echipa de minifotbal Dream Team se menține pe primul loc în  campionatul de minifotbal Liga 1 Dolce Vita. Liderul din Liga 1 a învins în ultima etapă pe Wektra Team.

În weekend-ul recent încheiat s-au disputat meciurile etapei a 12-a din sezonul regulat al Ligii 1 Dolce Vita la minifotbal. Campioana ultimelor sezoane, Dream Team Târgu Jiu, ocupă în continuare fotoliul de lider, urmată de ACS Victoria Târgu Jiu și Peppy Dolce Vita. Toate cele trei rivale la titlul de campioană au obținut victorii în această etapă.

Dream Team Târgu Jiu s-a impus în duelul cu Wektra Team, scor 6-2, păstrând avansul de un punct în fața celor de la ACS Victoria Târgu Jiu care s-au impus  cu 5-0 în faţa celor de la Primăria Turceni. Peppy Dolce Vita este la 3 puncte în spatele liderului Dream Team, după victoria la limită, obținută în fața celor de la Primăria Țicleni. Primăria Bîlteni își păstrează șansele la locul 4, după victoria spectaculoasă cu Primăria Rovinari.

În Liga 2 Amatori s-au disputat meciurile etapei a 10-a din sezonul regulat. Seria 1 este condusă de campioana IPJ Gorj, care s-a impus și în jocul de duminică, împotriva celor de la Primăria Motru. Un meci spectaculos s-a jucat între Penitenciarul Târgu Jiu și Star Team, meci încheiat la egalitate după golul din ultimul minut marcat de cei de la Penitenciarul. Pro Team Târgu Jiu și-a consolidat locul 3 în serie după victoria din ultimul meci al etapei, contra celor de la Succes Team Târgu Jiu.

Seria 2 are un nou lider provizoriu, ACS Victoria 2 Târgu Jiu reușind să treacă de Primăria Albeni pentru a egala la puncte pe Green Team. Green și Primăria Runcu joacă joi, de la ora 18:00, în derby-ul etapei.

Primăria Bălești a făcut un meci fantastic contra celor de la Răzvy Team pentru a se menține pe locul 4 în serie, ultimul care duce la barajul pentru Play-off. CSV Dragon este la 3 puncte în spatele celor de la Bălești, după victoria repurtată în fața celor de la SEBN Târgu Jiu.

Wektra Team – Dream Team Târgu Jiu 2-6

Goluri: Petre Manea (min. 5) si Daniel Stana (min. 15) / Stefan Doldur (min. 7), Robert Gosa (min. 13, 25 si 35) si Cristian Barbu (min. 18 si 28)

Wektra: Ionuț Crețan (portar) – Petre Manea, Marian Mindoiu, Răducu Bușe, Gabriel Bardan, Cătălin Răducan, Adrian Lingurici, Daniel Stana, Luis Ciobotaru și Sorinel Mateiaș. Staff: Valentin Micu

Dream Team: Dragoș Milici (portar) – Ștefan Doldur, Cristian Barbu, Radu Dăianu, Mihai Șchiopu, Robert Goșa, Alin Țilivea, Mario Găman și Ion Al-Ioani.  Staff: Bogdan Chiriac și Ștefan Doldur

Rezultate, Etapa 12, Liga 1 Dolce Vita:

Primăria Rovinari – Primăria Bîlteni 4-10

Primăria Țicleni – Peppy Dolce Vita 3-4

Wektra Team – Dream Team Târgu Jiu 2-6

ACS Victoria Târgu Jiu – Primăria Turburea 5-0

Rezultate, Etapa 10, Liga 2 Amatori:

Seria 1

Penitenciarul Tâgu Jiu – Star Team 4-4

IPJ Gorj – Primăria Motru 4-1

Digi Team Târgu Jiu – Primăria Drăguțești 5-0

Pro Team Târgu Jiu – Succes Team Târgu Jiu 6-3

 Seria 2

Primăria Albeni – ACS Victoria 2 Târgu Jiu 3-4

SEBN Târgu Jiu – CSV Dragon 0-3

Răzvy Team – Primăria Bălești 2-9

Joi, ora 18:00 Primăria Runcu – Green Team

Vizualizări: 457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: