Cum vor învăța elevii din februarie

Elevii din România se vor întoarce fizic la școală pe data de 8 februarie. În cele mai multe localități din Gorj, orele se vor desfășura în condiții normale. Există și localități acolo unde școala va începe pe scenariul galben, spune Dana Constantinescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

”În urma situație adresei primite de la Direcția de Sănătate Publică Gorj, cu excepția a 10 localități, toate sunt în scenariul verde. Asta înseamnă că toate clasele, de la preșcolari la clasa a XII-a, să intre fizic la ore. Avem 10 localități, conform DSP, care vor începe în scenariul galben”, a spus Dana Constantinescu.

DSP Gorj a publicat luni o situație actualizată, în care 11 localități apăreau cu mai mult de 1,5 infectări la mia de locuitori în 14 zile. Este vorba de Arcani, Licurici, Turceni, Brănești, Săulești, Logrești, Schela, Stoina, Bîlteni, Ionești, Godinești.

Elevii stau acasă de câteva luni bune, mai ales după ce numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus crescuse alarmant în sistemul educațional.  

Vizualizări: 31,719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: