O viață în scaun cu rotile de la un vaccin, dar încrezător în serul anti-Covid

Dacă mulți gorjeni spun că se vor mai gândi până când vor decide dacă se vor vaccina sau nu, vin exemple de la oameni puși deja la multe încercări. Robert Gavrilescu, aflat de o viață în scaunul rulant, vrea să dea un exemplu și îndeamnă oamenii să se imunizeze anti-Covid. El s-a programat deja și așteaptă să-i fie administrat serul.

Robert are acum 45 de ani. Încă de copil, a rămas paralizat în urma unei banale injecții. După vaccinul anti-poliomielită, a devenit dependent de scaunul cu rotile. Acum, în fața pandemiei de coronavirus, bărbatul este optimist. Și-a făcut curaj să se programeze pentru a se vaccina împotriva Covid 19.

„Pe lângă dizabilitatea pe care o am, sechele de poliomielită, sufăr și de un astm bronșic alergic și atunci, pe lângă faptul că am vorbit cu medicul meu de familie, am vorbit cu medicul neurolog, cu un medic pneumolog. Dacă cumva aș face Covid 19, șansele să trec cu bine, din păcate, niciunul dintre cei trei medici nu au putut să-mi spună un procent. Așa că am luat decizia să mă vaccinez și am încredere că totul va fi bine. Vaccinurile au făcut foarte mult bine pe planetă și au eradicat foarte multe probleme grave pe care omenirea le-a trecut în decursul istoriei”, a mărturisit bărbatul, la Observator Antena 1.

Robert s-a izolat în casă încă din martie, anul trecut. De teamă că s-ar putea infecta, nu a mai plecat nicăieri. „De zece luni, camera mea este pușcăria mea frumoasă. Nu am mai ieșit deloc. Înainte de pandemie, participam la diferite evenimente culturale, sportive, am o latură artistică și participam la multe evenimente muzicale și aduceam bucurie oamenilor. Pot să spun că acum îmi e foarte dor de oameni”, a mai spus bărbatul.

După ce s-a consultat cu medicul de familie și cu medicii specialiști, bărbatul a primit asigurări că vaccinul îi va face bine așa că a decis să se programeze la vaccinul anti-Covid. Serul îi va fi administrat, cel mai probabil, chiar la domiciliu în cea de-a doua etapă de vaccinare. (A.A.)

Vizualizări: 2,737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: