Cum vrea Prunariu să facă bani la Pandurii

Noul preşedinte al clubului Pandurii îşi face calcule de pe acum în privinţa bugetului pentru sezonul următor. Mihai Prunariu vrea să-şi fundamenteze bugetul în mare parte pe veniturile din vânzarea de jucători. Are în plan să cumpere jucători la preţuri mici pe care mai apoi să-i vândă la un preţ care să aducă profit clubului.

Chiar şi aşa, clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu este susţinut în mare parte de membrii asociaţi. Complexul Energetic Oltenia va contribui în sezonul următor cu 12 milioane de lei, primăria Târgu Jiu cu 500 mii lei, iar Consiliul Judeţean Gorj cu 200 mii lei, 1 milion Artego şi 100 mii USMO. Preşedintele Consiliului de Administraţie, Mihai Prunariu, a declarat că în vară va fi făcut un nou buget pentru perioada 2014-2015. Între timp, se va face o evaluare şi a lotului. „Va trebui să facem o politică, să cumpărăm jucători ieftini şi să-i vindem mai târziu pe bani mai mulţi. Mi-aş dori lucrul acesta, să facem un buget care să fie suportat mai mult de 80% din aceste transferuri de jucători”, a spus Mihai Prunariu, preşedintele clubului.

Prunariu a mai spus că s-au făcut nişte economii mari odată cu încheierea unor contracte cu mai mulţi jucători care nu mai erau necesari nici pentru echipa principală, nici pentru cea secundă. A făcut referire la cazul muntenegreanului Admir Adrovici, care mai avea de luat de la club conform contractului circa 210 mii euro, însă în urma unei înţelegeri, a primit numai 25 mii euro. Bani grei ar urma să ia şi antrenorul echipei de fotbal, Cristi Pustai, în cazul în care ar pleca prematur de la echipă. “N-aş vrea să fac publică o discuţie privată, dar pentru a sublinia caracterul domnului Pustai, care este unul extraordinar, a spus că în momentul în care nu vor fi rezultate la club şi dacă vom considera că e necesară la echipă o schimbare, ne vom strânge mâna şi nu se va lega de acest contract”, a precizat Prunariu.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: