Pandurii, campionii ratărilor. Suporterii cer revenirea lui Condescu!

Pandurii a continuat seria de meciuri bune, fără goluri, aşa cum le descriu oficialii echipei. Elevii lui Pustai au fost învinşi nemeritat aseară de Concordia Chiajna, scor final 0-1. Imediat după marcarea golului de către oaspeţi, în min. 85, suporterii au cerut revenirea lui Condescu la echipă.

Min. 13 a adus prima ratare uriaşă pentru Pandurii. Shamsin a ratat din poziție centrală! A reluat cu latul o pasă venită din stânga, dar mingea s-a dus pe lângă bara din dreapta portarului. În min. 27, acelaşi Shamsin a ratat din trei metri, cu capul, după o centrare perfectă venită de la Nicoară, dar mingea s-a dus peste poartă.

În min. 31, Momcilovic, aflat în poziție foarte bună, a încercat să facă o preluare cu pieptul, dar n-a controlat cum trebuie balonul și acesta s-a dus afară, spre disperarea băncii tehnice a gorjenilor. A urmat o ocazie nu foarte mare a oaspeţilor şi o nouă ocazie, uriaşă, a aceluiaşi Shamsin. De data aceasta, tot din pasa lui Nicoară, atacantul a încercat o reluare cu capul, într-o fază în care și Rîmniceanu a gafat, dar a lovit greşit balonul, care s-a dus peste transversală.

Alex dos Santos a continuat seria ratărilor

Pustai l-a schimbat la pauză pe Shamsin cu Alex dos Santos, care a intrat cu chef de joc. În min. 54, Dos Santos a plecat bine de la limita ofsaidului, a intrat în careu, lateral dreapta, după care a tras la colțul lung, dar Râmniceanu a deviat cu vârful degetelor în corner. Un minut mai târziu Dos Santos a reluat cu capul din interiorul careului, puțin cu boltă, dar Râmniceanu, atent, a prins.

Ocaziile ratate de Pandurii s-au răzbunat. Jucătorii de la Concordia au fost cei care au marcat prin Wellington, în min. 85. Atacantul a finalizat elegant pe lângă Gliwa, după o mare eroare a lui Doru Bratu, o pasă, de peste 80 de metri, primită chiar de la Râmniceanu.

SCHIMBARE

Căpitanul pandurilor din acest meci a fost Bogdan Unguruşan. Paraskevas Christou, căpitanul din primele 21 de etape a fost rezervă, în timp ce Paul Anton, care a purtat banderola la Giurgiu, este accidentat.

DEBUT

Meciul de aseară a însemnat debutul la Pandurii pentru fundaşul Doru Bratu, adus liber de contract de la Steaua, şi Maximiliano Giusti, atacant argentinian sosit din Peru de la Universidad San Martin.

Echipele de start:

Pandurii Târgu Jiu: Gliwa - Unguruşan (cpt.), Erico da Silva, D. Bratu, Momcilovic - Breeveld - Nistor, Distefano, Nicoară - Shamsin, Giusti. Antrenor: Cristi Pustai

Concordia: Râmniceanu - Dima, Leca, Melinte, Bambara - Papsterianos, Ispir (cpt.), Purece, Onduku, Serediuc - Wellington. Antrenor: Marius Şumudică

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: