Victorii pentru juniorii A şi B ai pandurilor

Zi perfectă ieri pentru echipele de juniori ale pandurilor. Juniorii A au învins cu 3-0 pe LPS Banatul Timişoara, chiar de ziua antrenorului Andriucă. Şi juniorii B au câştigat meciul de ieri cu 1-0.

Juniorii A ai clubului Pandurii Târgu Jiu au învins clar cu 3-0 pe LPS Banatul Timişoara într-un meci contând pentru etapa cu numărul 16 din seria a 6-a a campionatului de juniori. Golurile trupei lui Andriucă şi Vintilescu au fost marcate de Bîrlan, Schieb şi Şendroiu, ultimul fiind şi căpitan în această partidă. Fiecare dintre cele 3 goluri a fost dedicat printr-un mesaj de "La mulţi ani" imprimat pe un tricou antrenorului Constantin Andriucă. Acesta şi-a serbat ziua de naştere chiar ieri şi a spus că elevii săi i-au făcut cadoul perfect. "Un cadou frumos de ziua mea, o victorie fără emoţii. 13 este cu noroc pentru mine, sunt născut pe această dată şi tot 13 jucători am avut în lot pentru acest meci. Sunt mulţumit de joc şi de rezultat, nu ne aşteptam să iasă chiar aşa, am avut la dispoziţie doar 2 dintre titularii obişnuiţi. Au intrat bine în joc jucătorii luaţi de la grupa de juniori B, adică Dodoi, Dudea şi Tănăsoiu", a declarat Andriucă la finele meciului care menţine Pandurii Târgu Jiu pe locul 1 în seria 6.

„Ne păstrăm avantajul de 6 puncte faţă de locurile 2 şi 3. Vrem să trecem de turneul de zonă şi să ajungem la turneul final, acesta este obiectivul nostru”.

Constantin Andriucă, antrenor juniori A Pandurii Târgu

Victorie importantă pentru juniorii B

Pandurii Târgu Jiu a avut parte de o zi perfectă la nivel de juniori. După ce echipa juniorilor A s-a impus cu 3-0 în meciul cu LPS Banatul Timişoara şi şi-a consolidat locul în fruntea clasamentului, juniorii B au reuşit şi ei o victorie foarte importantă. Şi asta în ciuda calculelor hârtiei care îi dădeau pe cei de la LPS Banatul ca favoriţi pentru acest meci. Fără 3 jucători de bază "împrumutaţi" temporar la echipa de juniori A, trupa antrenată de Florin Bejenaru şi Eugen Pădureanu s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la LPS Banatul, echipă cu 13 victorii şi un singur eşec înaintea meciului de azi! Singurul gol al partidei a purtat semnătura lui Vienescu în minutul 17 iar micii panduri au reuşit să ţină de rezultat până la final şi cu ajutorul unor parade de excepţie ale portarului Opriţa. Juniorii B au reuşit victoria cu numărul 6 în acest sezon şi au toate şansele să fi urcat pe locul 6 dacă FC Hunedoara a pierdut în deplasare la ACS UTA Bătrâna Doamnă.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: