Unirea Dragoteşti, sponsorizată cu echipament sportiv

Veste bună pentru fotbaliștii din Dragotești. Asociația Sportivă Unirea Dragotești a primit de la o firmă din București o sponsorizare în valoare de peste 500 de lei. Societatea Art Sport Total  a oferit echipei de fotbal 18 perechi de jambiere Givora, trei mingi de fotbal și un spray reparator pentru mingi.

În schimbul acestor echipamente trebuie să promoveze la fiecare meci numele sponsorului, să afișeze un banner pe teren, dar și să respecte destinația sponsorizării.

Echipa Unirea Dragotești este în liga a V-a, seria a 2-a și este antrenată de Ciprian Purcel. „Am acceptat această provocare pentru că provin din rândul tinerilor antrenori care vor să se afirme începând de jos. Staff-ul meu tehnic este compus dintr-o echipă bine organizată  și nu în ultimul rând domnul primar Vili Pasăre, care face tot posibilul pentru ca acest sport să nu moară în comuna Dragotești. Am încercat să aducem la echipă numai tineret pentru a putea pe viitor să construim o echipă competitivă, pentru a promova în eșalonul superior. Vreau să vă spun că am o echipă care muncește în teren și sper ca prin munca și dăruirea băieților să ne îndeplinim obiectivul. Vreau să le mulțumim sponsorilor care ne-au ajutat și ne dorim ca această colaborare pe care o avem cu firma care ne-a dat echipament să se îmbunătățească pe zi ce trece”, a precizat antrenorul Ciprian Purcel. (A.F.)

Vizualizări: 248

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: