REPLICĂ: La Pandurii nu e roşu PSD, e roşu energie

Culorile echipamentului de rezervă al clubului Pandurii Târgu Jiu reprezintă energia şi cărbunele. Asta este explicaţia preşedintelui consiliului administraţie al clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, care a vrut să elimine orice suspiciune conform căreia echipamentul de rezervă al fotbaliştilor gorjeni ar fi în culorile PSD.

La prima întâlnire cu presa în calitate de preşedinte al consiliului de administraţie al clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu a început cu dezminţirea anumitor informaţii apărute în ultima perioadă. Prunariu a explicat şi de ce echipamentul de rezervă al echipei de fotbal are culorile PSD. „Noi trebuie să avem un echipament de rezervă care trebuie să aibă alte culori decât culorile tradiţionale alb-albastru. Şi eu am întrebat de ce s-au stabilit cele două culori pentru că echipamentul era deja comandat. Am discutat şi cu preşedintele executiv şi cu secretarul general şi mi-au spus că roşu înseamnă energie, iar negru înseamnă minerit”, a spus Mihai Prunariu.

Prunariu a explicat cu am ajuns în fruntea clubului, după ce s-a vehiculat că a fost propulsat datorită calităţii pe care o are în PSD. „Am avut o întâlnire cu managerul general de la CEO care mi-a solicitat având experienţa mea pe linie sportivă, să-l ajut pentru că este finanţatorul principal al clubului. Nu-i nicio legătură cu politica. Asta a fost provocarea pe care domnul Laurenţiu Ciurel mi-am făcut-o şi pe care eu n-am putut să o refuz”, a precizat acesta.

Noul preşedinte al “pandurilor”, a ţinut să clarifice şi situaţia sa din punct de vedere al religiei. “Nu sunt sectant sau mason. Sunt creştin ortodox. Au fost comentarii că aş fi securist. N-am colaborat cu securitatea”, a explicat Prunariu.

Acesta a menţionat şi faptul că nu s-a plimbat cu toate maşinile clubului, aşa cum s-a scris în presă. Spune că i-a fost repartizată o maşină de la club “cu care se plimba copilul lui Burlan”, deşi i s-a sugerat să circule cu Jeep-ul lui Mitrescu.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: