Cupă va conduce PD-L dacă are cu cine, Popescu nu revine!

Disputa din Partidul Democrat Liberal, pentru preluarea șefiei filialei Gorj, este departe de a fi stinsă. Cert este că, pentru prima dată, deputatul Ion Cupă a declarat că ar vrea să conducă PD-L Gorj dacă ar avea cu cine. Între timp, fostul deputat Cosmin Popescu respinge o revenire în partidul din care a fost forțat să demisioneze.

Pedeliștii gorjeni încă se agită să găsească un președinte pentru PD-L Gorj, dar acesta va fi unul numit de președintele PD-L  Vasile Blaga, atunci când va veni la Gorj, pe 15 ianuarie. Cu certitudine acela nu va fi Ion Rușeț.

Cele două variante pentru conducerea partidului, consilierul Dan Vâlceanu și deputatul Ion Cupă. Dar mai sunt și alții, primarul Liviu Cotojman și secretarul adjunct Ion Fugaru.

Patru tabere și un rezultat dezastruos

Ion Cupă, singurul deputat scos de PD-L la Gorj, a declarat că va discuta mai pe larg despre acest subiect, după Sfântul Ion. În plus, Cupă spune că s-ar băga într-un seamnea proiect dacă ar avea siguranța că are cu cine. Pe de altă parte, Cupă este cel care a declarat de mai multe ori că răfuielile din PD-L din campania electorală l-ar fi putut costa totul.

“Este un proiect major pentru orice om care se înhamă la un asemenea proiect politic. După cum știți, m-am înhămat la un proiect politic major, acela de a intra în politică și a ajunge parlamentar. Dacă m-am înhămat la așa ceva, vă dați seama că nu mă dau în lături, de la muncă în special, dar nu depinde numai de mine. Depinde de oamenii care ar putea să fie lângă mine pentru a putea construi. Dacă constat că nu am oameni lângă mine nu mă angrenez în așa ceva pentru că nu vreau să dezamăgesc”, a declarat Ion Cupă.

Acesta le atrage atenția și celorlalți colegi care ies în presă și amenință că vor cere audiențe la președintele partidului, Vasile Blaga, pentru a povesti lucruri despre organizația de la Gorj. „Este nevoie de o reorganizare din temelii. Cifrele vorbesc. (...) Toată lumea zice că face audiență, nu merge cu pâra. S-a ajuns aici din cauza unor răfuieli. Patru tabere și un rezultat de 10% pentru PDL”, a mai spus Cupă la Radio Infinit.

 „Nu mă întorc. Sunt oameni suficienți în cadrul organizației județene”

Cosmin Popescu, fost deputat PD-L

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: