Curăţătorie de haine, „curăţată” de hoţi

O curăţătorie de articole de îmbrăcăminte din centrul Municipiului Târgu Jiu a fost prădată de hoţi joi noaptea. Aceştia au sustras mai multe haine, unele de firmă, şi o sumă de bani.

Primii care au aflat despre această spargere au fost chiar angajaţii curăţătoriei care, odată ajunşi la serviciu, au constatat că uşa era deschisă, din sertar dispăruseră banii, iar o parte din hainele clienţilor erau de negăsit. „De dimineaţă, când a venit una dintre colegele mele la muncă, a găsit uşa deschisă, lipseau bani şi multe haine”, a spus una dintre angajatele curăţătoriei.

Hoţii nu au furat chiar orice,  s-au axat în special pe hainele scumpe, de marcă, pe care să le poată scoată spre vânzare mai uşor. La aflarea veştii că hainele lor sunt de negăsit şi-au făcut apariţia şi păgubiţii, care au cerut explicaţii în legătură cu soarta pe care au avut-o bunurile lor. ”Eu îmi vreau hainele înapoi. Erau haine scumpe, am dat mulţi bani pe ele, erau de firmă. Dacă nu erau nu le mai aduceam la curăţătorie”, a spus unul dintre păgubiţi. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de poliţie. ”Am fost sesizaţi vineri dimineaţa că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei curăţătorii, iar de acolo au sustras o sumă de bani şi mai multe articole de îmbrăcăminte. În prezent, poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale efectuează cercetări pentru a identifica suspecţii infracţiunii  şi pentru a recupera prejudiciul produs”, a spus Daniel Tică, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Gorj .

Vizualizări: 417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: