Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Curăţirea pădurilor din Gorj costă peste 120 de mii de lei

Direcţia Silvică Gorj va organiza licitaţie în data de 5 martie pentru atribuirea lucrărilor de îngrijiri în arboretele tânăr. Lucrările de curăţiri şi degajări ale pădurilor necesare a fi efectuate în această primăvară au fost estimate la suma de aproximativ 122 mii de lei. Potrivit conducerii Direcţiei Silvice Gorj, suprafaţa totală pe care se impun a fi realizate astfel de lucrări este de aproximativ 285 de hectare. „Astfel de lucrări sunt efectuate în fiecare primăvară în pădurile de stat administrate de către Direcţia Silvică Gorj. Valoarea lucrărilor este de 122.531 lei. Sunt acceptate firmele cu atestat în domeniu”, a declarat Ovidiu Cârstoc, directorul Direcţiei Silvice Gorj.

Tot din luna martie vor începe şi acţiunile de împădurire, pentru acest an fiind programate asemenea lucrări pe o suprafaţă de 240 de hectare. „Începând cu luna martie vom demara acţiunile de împădurire. Avem programate 185 de hectare pentru regenerări naturale şi 55 de hectare pentru regenerări artificiale. De asemenea, vom veni cu completări şi în pădurile unde nu s-au prins toţi puieţi puşi anul. Acţiuni de completări se vor efectua pe o suprafaţă de 35 hectare”, a mai precizat Ovidiu Cârstoc.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: