Cursă de coşmar pentru un taximetrist. Ce a păţit!

Parcurgerea distanței dintre Drăgoieni și Scoarța a devenit o adevărată aventură după ce drumarii au început să pună criblură pe carosabil pentru a mări durata de viață a asfaltului. Și, în timp ce pietrele sar peste tot după ce trec mașinile pe drum, șoferii se plâng că rămân fără parbriz. Un taximetrist a ajuns la al treilea parbriz spart în ultimele zile.

„Am mers doar ținând mâna așa lipită pe geam, că altfel rămâneam fără el. Lucrez la intrare în oraș, chiar unde au început lucrările și vă spun că am văzut șoferi care s-au luat la bătaie pentru că unul a mers cu viteză, au sărit pietricele și i-a spart geamul celuilalt. Șase parbrize am văzut sparte doar eu luni seara. Se merge cu viteză și se ajunge la lucruri din acestea”, a spus un șofer, în timp ce un taximetrist a ajuns la al treilea parbriz spart în ultimele zile. E nevoit să facă diverse curse pe drumul dintre Târgu Jiu și Vâlcea și trebuie să treacă prin porțiunea de șosea cu probleme. „Se merge lejer cu 100 km/h și normal că sar pietrele. Merg eu încet și vine altul pe lângă mine și m-a rezolvat. Sunt la al treilea parbriz de când au început lucrările. Până acum le-am făcut pe CASCO, dar și cei de la asigurări mi-au spus că am dreptul la trei reparații pe an, nu mai mult. Ce mă fac eu de acum încolo?”, a întrebat taximetristul.

Ion Tudor l-a asigurat și pe el și pe oricare alt șofer aflat într-o astfel de situație că SDN Gorj poate elibera o adeverință care să fie prezentată firmei de asigurări și din care să reiese că sunt lucrări la carosabil în această perioadă.

„Sperăm ca să se obișnuiască și în câteva zile să respecte regulile de circulație. Preferă mai mult să ne înjure, decât să respecte regulile de circulație. Ne înjură, îi înțelegem, le mulțumim, dar îi rugăm să respecte regulile de circulație, să respecte limitele de viteză și să respecte distanța, să nu depășească. Activitatea aceasta era imperios necesară pentru că drumul a fost reabilitat cu mai bine de 10 ani în urmă. După ce se pun sorturile pe drum, se aștern, noi trebuie să așteptăm 48 de ore ca să curățăm carosabilul total. Așa sunt regulile peste tot în lume. Acolo însă se respectă regulile de circulație, la noi nu, din păcate”, mai spune șeful SDN Gorj.

Vizualizări: 2,477

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: