Cursă în doi spre titlu ?

Lupta la titlu se transforma treptat intr-o cursa in doi. Pandurii si Steaua s-au desprins de CFR Cluj, Vaslui sau Dinamo si o singura echipa tine pasul cu ele, Astra lui Gigi Multescu. Pana la derbyul cu Steaua, pandurii mai au de trecut doua hopuri foarte grele, cu Dinamo si Bistrita, ambele in deplasare.

Steaua caută primul titlu după o pauză de 7 ani şi numai Pandurii pare că-i stă în cale. Cele două echipe au acumulat câte 22 de puncte din 9 meciuri şi împart poziţia de lider.

Aproape de duelul cel mare

Doar Astra lui Mulţescu ţine aproape de cele două. Granzii sunt departe. Vaslui e la 7 puncte distanţă, Dinamo la 8, CFR Cluj la 9 iar Rapid chiar la 10 puncte în spate! Din superstiţie, Grigoraş nu mai vorbeşte de numărul de puncte. Elevii săi vor însă să ţină de locul fruntaş cât mai mult timp. „Mergem la Dinamo sa ne jucam şansa si să obţinem un rezultat pozitiv. Vrem sa rămânem la vârf cat mai mult posibil”, spune vârful accidentat la meciul cu CFR, Lemnaru. Suporterii pandurilor vorbesc deja de meciul cu Steaua ca despre „meciul anului”.

Duelul pentru locul 1 e programat la Tg-Jiu peste 2 etape. Între timp, gorjenii joacă în deplasare cu Dinamo şi Bistriţa. „Vedem, dacă după cele două meciuri vom reuşi să luăm suficiente puncte pentru a ne lupta de la egal la egal cu Steaua…”, crede si Grigoras.

4 – ani au trecut de când Steaua nu a mai castigat la Tg-Jiu, se intampla in martie 2008, Pandurii-Steaua, 0-1, gol Ovidiu Petre

3 – meciuri consecutive fără înfrângere au Pandurii în fata Stelei, 2 egaluri şi o victorie

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: