Cursuri online la Motru, de luni. Școlile au rămas în frig!

Elevii și preșcolarii din municipiul Motru vor învăța, luni, online. Nu din cauza pandemiei, ci a frigului. Toate unitățile de învățământ din oraș, instituțiile publice și mare parte din apartamente au rămas în frig după o avarie la o conductă a Uzinei care furnizează apa calda si agentul termic in oras.

Primarul din Motru a transmis celor de la Inspectoratul Scolar Gorj ca se lucreaza la remedierea acestei probleme. Cu toate acestea, scolile vor trece in online maine si nici nu vor fi facute testele anti-Covid programate pentru luni dimineață.

"Maine (n.r. luni), școlile din municipiul Motru vor funcționa în sistem online din cauza unor probleme cu factorul termic. Decizia a fost luată de ISJ GJ împreună cu Primăria Motru. În cazul în care în cursul zilei de mâine nu se va remedia situația, vom anunța scolile să procedeze la fel și pentru ziua de marți. Elevii si părinții vor fi anunțați să nu facă mâine dimineată testele.
Din discutiile purtate cu domnul Primar Morega am fost informată că se lucrează pentru remedierea situației cât mai repede cu putință", a anuntat Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Conducta a cedat chiar de Revelion.

Elevii de gimnaziu şi liceu, precum şi cei din învăţământul profesional şi postliceal se întorc luni la cursuri după vacanţa de iarnă.

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, grupele/clasele din învăţământul preşcolar şi primar vor avea vacanţă până pe 9 ianuarie 2022.

Vizualizări: 1,468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: