Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dăianu şi Videanu critică măsura insolvenţei

Este "greu de justificat asemenea solicitare fiindcă intrarea în insolvenţă (...) se face atunci când o organizaţie economică privată are mari probleme de solvabilitate şi are o situaţie financiară extrem de precară", a spus Daniel Dăianu, consilier personal al premierului Ponta. În opinia sa, "nu se poate justifica intrarea în insolvenţă" a Hidroelectrica, "nu are cum intre în insolvenţă". În ceea ce priveşte o presupusă intenţie de a renegocia unul dintre contractele cu "băieţii deştepţi", "nici aşa ceva nu poate să stea în picioare". "Ar însemna ca orice firmă care are o nemulţumire faţă de un contract îl poate dezavua printr-o intrare în insolvenţă. Este ceva de domeniul fantasmagoriei", a explicat Dăianu. "Nu am o explicaţie plauzibilă în momentul de faţă", a continuat el, notând că "majoritatea 'băieţilor deştepţi' a acceptat o renegociere" a contractelor cu Hidroelectrica.

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a declarat, luni că este absolut nejustificată intrarea in insolvenţă a Hidroelectrica, arătând că ori este vorba despre o decizie managerială profund greşită, ori cineva vrea să vândă această companie "pe doi lei". Videanu a precizat că în 2010 Hidroelectrica a avut cel mai mare profit din istorie, peste 100 milioane de euro, iar în anul 2011 aceasta a dat statului cele mai mari dividende din istoria Hidroelectrica. (M.M.)

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: