Dan Marinescu: M-au respins, dar voi merge la interviu

Se încing spiritele în jurul concursului pentru funcţia de director al Clubului Sportiv Municipal din Târgu Jiu. Deşi a fost declarat respins după proba scrisă, Dan Marinescu anunţă că se va prezenta, vineri, şi la interviu. Se consideră nedreptăţit şi, din acest motiv, a depus deja plângeri la Parchet şi Poliţie, la care a adăugat o contestaţie la Primăria Târgu Jiu.

Dan Marinescu susţine că cele 52 de puncte pe care le-a obţinut la proba scrisă a concursului i-ar fi suficiente să meargă mai departe. Nu acelaşi lucru l-a spus şi comisia care a verificat lucrările, pentru că el a fost declarat respins. Marinescu susţine că ar avea nevoie de cel puţin 50 de puncte, nu 70, aşa cum s-a specificat. „Eram ferm convins că voi câştiga concursul. Subiectele nu au fost grele. Eu n-am spus că îmi contest nota de la lucrare. Am luat 52 de puncte. M-am încadrat pentru proba de interviu. Vineri, voi merge la interviu. Am fost declarat respins după ce au modificat acel anunţ. Au modificat regula jocului. Erau 50 de puncte acolo. Marinescu a obţinut 52”, a spus Dan Marinescu.

În plus, el a depus plângeri deja la organele abilitate. A lăsat o contestaţie şi la sediul municipalităţii şi este convins că va avea câştig de cauză. „Am depus o contestaţie pentru modificarea anunţului pentru ocuparea postului de director. Am depus o plângere şi la Poliţia Judeţeană. Am ataşat documentele care există. Am aşteptări, ţinând cont că, împreună cu avocaţii mei şi jurişti de la alte primării, am studiat pe toate căile posibile şi avem toate şansele de câştig. Sunt ferm convins că organele îmi vor da dreptate”, consideră Dan Marinescu.

Vizualizări: 807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: